Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område

Nye Corona-restriktioner

Regeringen har sænket forsamlingsforbuddet fra 50 til 10 personer med virkning fra mandag d. 26-10-2020

Kulturministeriet har præciseret, at forsamlingsforbuddet på max. 10 personer også gælder aftenskoleundervisning med mindre ”kursister i al væsentlighed er siddende på faste pladser med retning mod scene, [bold]bane, biograflærred eller lignende”.

Det fortolker vi således, at det kun er foredrag og boglig undervisning, der som udgangspunkt ikke er omfattet af forsamlingsforbuddet.

Musik- og sangundervisning fortsætter som hidtil, da undervisningen foregår en-til-en.

På bevægelsesfag og i kor, må der max. være 9 deltagere + lærer til stede samtidig. Hvorvidt undervisningen udskydes, omlægges eller aflyses, afhænger af de specifikke retningslinjer for aftenskoleområdet, som kommer på plads i løbet af de kommende dage.

Vi er i løbende kontakt med vores undervisere, hvorefter vi via mail kontakter vores kursister for at informere om undervisningsformen på det enkelte hold.

Indtil videre er forsamlingsforbuddet gældende frem til og med søndag d. 22-11-2020.

Fra og med torsdag d. 29-10-2020 vil der være krav om, at du bærer mundbind, når du færdes indendørs på skoler m.v., hvor vi afholder undervisning. Der er p.t. ikke krav om, at man bærer mundbind, når man sidder ned (på en stol), men om det også omfatter vores bevægefagsundervisning, hvor man jo i visse tilfælde sidder på en måtte på gulvet, ved vi ikke i skrivende stund. Du er naturligvis velkommen til at bære mundbind før d. 29-10-2020. Mundbindskrav er gældende til og med 02-01-2021.

Vi beklager naturligvis de begrænsninger, som ovenstående har for din undervisning hos os, men vi håber på din forståelse. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Der er opsat håndsprit ved indgangene, og der tages hensyn til antallet af kursister i lokalerne. 

Vi henstiller til, at du selv medbringer materialer til den undervisning du deltager i. 

AOF Gundsø
46355895