Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Maria Ro Rosendahl
Ledige pladser

SØNDAGSYOGA 5 - STÆRKE SKULDRE, BLØD NAKKE

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

SøndagsYoga er en serie af workshops, hvor vi fordyber os, sætter tempoet ned, og hvor vi har god tid - alt sammen så du kan få den bedste oplevelse og større indsigt i din krop og dit sind. I de enkelte workshops indgår meditation og mindfulness, refleksion samt afspænding af hele kroppen. Du får inspiration til mere og bedre bevægelse i din hverdag.
STÆRKE SKULDRE, BLØD NAKKE - SLIP SPÆNDINGERNE
Spændinger i skuldre og nakke kan være årsag til meget ubehag. Bevægelse og yoga kan være et effektivt redskab til at håndtere og mindske spændingerne. Gennem blide, rolige bevægelser og stræk
vil vi langsomt løsne op omkring skulderbæltet og nakken. Vi vil desuden have fokus på åndedrættet, da et blokeret åndedræt og skulder-nakke spændinger kan være forbundet. Vi vil ligeledes have fokus
på at styrke og aktivere skulderbæltets muskler.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-11-2020, kl. 10:00

Ugedag Søndag
Holdnr2037
Adresse Sandbjerg Fritidslokale
Møllevangen 15
3660 Stenløse
LokaleFritidslokale 3
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

29-11-2020 Søndag 10:00  -  13:00

Faktaoplysning

Niveau Begyndere og øvede
Bemærk Vi afslutter altid med en afspænding, en gave til kroppen, som giver ro i sindet. Mød blot op i løstsiddende tøj. Tag en måtte, et tæppe, en flaske vand og en varm trøje med. Vi sørger for overholdelse af forskrifter og god afstand. Du skal medbringe egen håndsprit mv.

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.