Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Merete Hansen
Venteliste

Sy din egen BH

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

Vi begynder med en gennemgang af forskellige materialer, så man har et godt grundlag for at vælge det helt rigtige til sin bh. Derefter kigger vi på opsyede modeller, for at få en fornemmelse af, hvad man kunne tænke sig at sy. Når model og materialer er valgt, starter det egentlige arbejde. Du tegner dit mønster op, klipper modellen ud i valgte materialer, og så er du i gang. Forudsætningen for et godt resultat, er at man er fortrolig med sin symaskine. Vi gennemgår relevante teknikker som f.eks. påsyning af elastik, tubebånd osv., alt efter hvad der er brug for.
Materialeliste:
Blyanter, mønsterpapir, tegnetrekant eller lineal, knappenåle, papirsaks, skarp stofsaks, lille skarp og spids saks, opsprætter, som der selvfølgelig ikke bliver brug for :, symaskinenåle - tynde til strækstof, sytråd i forskellige farver, alt efter hvilke farver man kunne tænke sig at sy i.
Underviser medbringer materialer af forskellig slags - til videresalg. Dette omfatter også bøjler, som kan være lidt af en jungle at købe, uden at kunne prøve.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-12-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr201133
Adresse Margretheskolen
Margrethevej 7, Gundsømagle
4000 Roskilde
LokaleHåndarbejde
Holdtimer14
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gundsø

Kursusdage

05-12-2020 Lørdag 10:00  -  16:00
06-12-2020 Søndag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.